Leuk dat je op deze pagina gekomen bent.

Ik vertel je graag wat BreathEnjoy is en waar ik voor sta.

Mensen laten ontspannen en van hun klacht afhelpen d.m.v. massage, dat vind ik heel mooi om te doen. Zo fijn om te zien wanneer bij mensen na de massage de energie weer stroomt en de eventuele pijn in het lichaam is vermindert of  is verdwenen. Het geeft mij zo veel  voldoening als ik hier  een bijdrage aan kan leveren.

Blij en dankbaar ben ik dat ik in een paar jaar geleden Carol Mathebula heb ontmoet.  Een inspirerende vrouw en founder van de Afrikaanse Vunkuwa massage. Vunkuwa massage is een massage vorm uit Afrika die van generatie op generatie is doorgeven en zorgt ervoor dat het lichaam in diepe ontspanning komt en klachten verminderen of verdwijnen.  Meerdere keren ben ik intensief bij Carol in opleiding geweest en heb ik de fijne kneepjes van de Vunkuwa massage geleerd.

Regelmatig komt Carol een week naar Nederland om mij in mijn praktijk de massagetechnieken te verfijnen zodat we meer en meer mensen blij kunnen maken met deze bijzondere massagevorm.

Ben je toe aan een krachtige en ontspannende massage die jou lijf weer een energieboost geeft dan hoop ik je gauw te zien op het Westeinde. Enjoy!